Boekvoorstelling 'Briefwisseling tussen een schizofreen en een autist'

Koen Vanoosthuyse

Gratis: € 0

Op dinsdag 26 november lanceert Koen Vanoosthuyse (alias Axel Ruiters) in samenwerking met de openbare bibliotheek van Aarschot zijn eerste roman 'Briefwisseling tussen een schizofreen en een autist' die hij schreef samen met Felix Sperans.  Het boek verscheen bij uitgeverij Gelderland.

Door stil te staan bij je eigen en andermans perspectief, bij de verschillende accenten en facetten van menselijke interactie, verrijk je je blik op het leven. Verrijken is ook wat dit boek doet. De auteurs geven inkijk in hun psychische kwetsbaarheid en in de dagelijkse twijfels en de hoop die daarmee gepaard gaan. Op die manier helpen ze de barrière in onze samenleving rond psychische problemen verder te slopen. En maken ze duidelijk dat hun 'anders zijn' helemaal niet zo 'anders' is als velen denken.

Koen Vanoosthuyse werkt al sinds zijn19de in de bibliotheek van Aarschot.  Dat hij nu zijn eigen boek in de rekken mag zien verschijnen is een jarenlange droom die uitkomt.  Door dit boek te schrijven met mede-auteur Felix Sperans tracht hij geestelijke stoornissen begrijpelijker en vertrouwelijker te maken voor de zogenaamde 'gewone' mens.

Tijdens de boekvoorstelling leer je meer over het ontstaansproces. Je krijgt inzicht in de boodschap en de motivatie van de auteur. De lezing wordt afgesloten met een drankje en de mogelijkheid om je eigen exemplaar aan te kopen en te laten signeren.


Wanneer: dinsdag 26 november om 19u30

Waar: Openbare Bibliotheek Aarschot, Elisabethlaan 103a te 3200 Aarschot

Prijs: Gratis

Gelieve vooraf in te schrijven via mail (bibaarschot@bibliotheekaarschot.be), telefoon (016 568605) of aan de infobalie in de bibliotheek.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.