William Boeva

B30VA

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 21

William Boeva is 30 geworden. Dertig. Toen we hem vroegen wat hij daarvan vond, riep hij:“Ik ben nog altijd jong!” Daarna bekogelde hij ons met flippo’s en Pokémonkaarten.

En daar wringt dus het schoentje:30 jaar. Nog niet oud, maar ook niet echt jong meer. Erwordt namelijk zoveel verwacht van iemand die 30 is. Heb je al een huis? Ga je trouwen? Heb je kinderen? Heb je een extra oplader voor je smartphone? Wat dan met al het leuks dat tot je 29stewel nog gewoon mocht? Waarom mag je plots nietmeer last-minute afspreken met vrienden en in het midden van de nacht take-awaybestellen? Waarom is Nintendo-merchandise verzamelenopeensvoor kinderen?“

En ja,ikweet ook wel dat die lege pizzadozen buitengezetmoeten worden, maar ik heb er een fortmee gebouwd en dat is ook waardevol!”

Is zijn leven nu voorbij? Of stelt hij zich aan en moet alles nog beginnen?William voelt aan alles dat hij nu zijn leven echt in handen moet nemen, want het isnog niette laat! Denkt hij.

Het is tijdomafscheid te nemen van de oude William...


Ladies' Circle Aarschot is een club voor pittige en ondernemende dames tot 45 jaar. 

Wij organiseren jaarlijks een aantal activiteiten zoals theatervoorstellingen, shows en eetfestijnen, om geld in te zamelen voor goede doelen. 2 maal per maand komen we samen om hierover te brainstormen. Onze goede doelen bestaan voornamelijk uit Aarschotse projecten rond kinderen zoals gelijke onderwijskansen LOP Aarschot, Domo Aarschot en Het huis van het Kind Aarschot, buurtwerk Gijmelbergwijk, KOMMARAF VZW en nog vele andere kleinere projecten. 

Meer info op https://lcaarschot.weebly.com/


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.