Boys of BASF

Huiskamerconcert

Op locatie Tickets
BASISPRIJS: € 7

Gezeliig avondje muziek in een woonkamer. Ontvangen worden door de gastvrouw of gastheer, De warme, ongecompliceerde setting zorgt al snel voor een aparte en ontspannen sfeer. Fijne muziek door Boys of BASF, in de zetel met een lekker drankje.

Boys of BASF
Beide werden we ontvoerd in een witte bestelwagen. We kregen champagne aangeboden, maar weigerden beleefd dit aanbod. Een rake klap in het aangezicht was het antwoord, en woorden als 'ondankbare vlegels' werden als een ijskoude groenteschotel in onze frons geduwd. Het zweet liep tot in onze afgetrainde billen en in koor riepen we 'Nee, stop!'. De wagen stopte, en op hoffelijke wijze werden we terug uit de bestelwagen geëscorteerd. In onze knieholtes werd een gitaar geramd, en de man zei: "Jullie hebben jullie lesje nu wel geleerd. Ga en speel, de wereld heeft jullie nodig. En geef die gitaren terug, dat was slechts om een punt te bewijzen."

Die nacht droomden we beide dat we uit een vagina geschoven kwamen. Het was overduidelijk, de Boys of Basf waren geboren.

 2 mannen met stem en gitaar. Geniet ervan!
 


Locatie in de Gijmel, adres ontvang je na boeking van tickets.
Welkom vanaf 19u
Start concert om 20u
Ticket: € 7


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.