Schatten van Vlieg

Stedelijke Openbare bibliotheek Aarschot en Stedelijk Museum Aarschot

Bibliotheek
Gratis: € 0

Van zaterdag 27 juni tot en met zaterdag 29 augustus kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar oud terecht in de Stedelijke Openbare Bibliotheek en het Stedelijk Museum voor de Schatten van Vlieg.  In deze zomerse zoektocht draait alles rond horen en gaan ze op zoek naar de Schat van Vlieg.  Deelnemen is gratis.

Knoop het goed in je oren!

Vlieg verstopt deze zomer schatkisten in heel Vlaanderen en Brussel. De kinderen kunnen op zoek naar één (of meer) van de 300 schatten van Vlieg en verkennen een klinkend parcours. Vinden ze de schatkist? Dan krijgen ze een klankboekje vol spelletjes en maak je kans op een familieweekend.  Alle jonge schattenjagers krijgen grappige tips en leerrijke zoek- en doe-opdrachten die hen naar de schatkist van Vlieg zullen leiden.

Een hele vakantie lang

De schat zoeken kan vanaf zaterdag 27 juni tot en met zaterdag 29 augustus. Je start best eerst in het museum en je beëindigt de zoektocht in het bibliotheek.

Twee locaties

Omdat de speurtocht op twee aparte locaties plaatsvindt, kan je alleen op bepaalde dagen en uren deelnemen. Houd hier rekening mee zodat je het spel in één keer kan uitspelen. Vlieg verwacht je op dinsdag, woensdag en donderdag van 13 tot 16.30 uur, op vrijdag van 9 tot 12 uur en op zaterdag van 14 tot 16.30 uur. Op zondag en maandag kan je niet deelnemen.

 

Meer info?

Bel naar de bib op het nummer 016 56 86 05 of stuur een mailtje naar bibaarschot@bibliotheekaarschot.be.


Wanneer: van zaterdag 27 juni tot en met zaterdag 30 augustus.  Op dinsdag, woensdag en donderdag van 13 tot 16.30 uur, op vrijdag van 9 tot 12 uur en op zaterdag van 14 tot 16.30 uur.

Waar: Openbare bibliotheek Aarschot, Elisabethlaan 103a en Stedelijk Museum Aarschot, Elisabethlaan 103 te 3200 Aarschot

Prijs: Gratis

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.