Het bedrijf City Golf tours staat al meer dan 12 jaar garant voor kwalitatieve belevenissen! City Golf (stadsgolf) is een eigentijdse variant van een begeleide stadswandeling, waarbij een ontspannende activiteit gecombineerd zal worden met een streepje geschiedenis en cultuur. Wat in 2007 begonnen is als een studentengrap is ondertussen uitgegroeid tot een populaire activiteit voor gezinnen, verenigingen en bedrijven om een stad op een unieke manier te ontdekken. Door deze ontwikkelingen heeft een team van jonge ondernemers de kans gekregen om voortdurend te investeren in hun project, met als doel de klanten gelukkig te kunnen maken.

City Golf tours zijn een ‘light versie’ van een reguliere stadswandeling en gaat verder dan historische uitleg over de locaties. Deze tours worden begeleid door mensen die hun passie voor de gekozen stad graag met u delen en u onderweg de leukste cafeetjes, verdoken hoekjes en gelukzalige pleintjes tonen. Terwijl u deelneemt aan deze stadssafari kunt u zich ook uitleven en de competitie aangaan met uw vrienden of collega’s want onderweg is een spelelement voorzien.

Deze geslaagde combinatie zorgt ervoor dat City Golf dé geknipte manier is om een stad naar keuze op een ludieke, ontspannende en leerrijke manier te ontdekken. Onze tours zijn ontwikkeld met het oog op een onvergetelijke teambuilding of groepsuitstap, boordevol leuke verhalen en aanstekelijke weetjes over de bezienswaardigheden in de stad.


Vertrek: 14u, JC De Klinker
Duur 2 u., 6 holes

Inschrijven: telefonisch of per mail: (0)3/501.56.45 / info@city-golf.be, tot 2 uur voor aanvang kan er ingeschreven worden. handschoenen, e.d.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.