Wie we zijn

Nu zal ik het zeggen 2

Theaterzaal
Theaterzaal
BASISPRIJS: € 15 - Vriendenprijs 20/21: € 12

Wil je graag iemand verrassen of bedanken op een persoonlijke manier? Met een lied op aanvraag? Zend ons dan jouw nummer en schrijf erbij waarom net dít lied en aan wie je het opdraagt.

Uit alle inzendingen kiezen we 20 nummers die we op 12 december live voor jou brengen.

De aanvragers hoeven niet op het podium te komen, ze krijgen ook geen microfoon onder de neus geduwd. Vanuit de zaal kun je samen met het hele publiek genieten van de interpretaties van Dries Elsen, Flor Colebunders, Raf Hermans, Johan Peeters (Georgieboy) en Kirri Valvekens. Presentatie is in handen van Els Beerten en Steven Van Hoof.

“Wie we zijn” bestaat uit Dries Elsen, Maaike Vanderhaegen, Steven Van Hoof, Els Beerten. Vorig jaar bundelden ze voor het eerst hun talenten om tot een uniek concept te komen: het publiek vraagt, de muzikanten spelen en de opbrengst van het hele gebeuren gaat naar een goed doel. Het werd onvergetelijk en hartverwarmend muzikaal temidden van de donkerste tijd van het jaar. Graag hernemen ze het dit jaar. Alle opbrengsten van de voorstelling gaan dit keer naar vzw Bij ons thuis...

  


Stuur uw verzoek voor 14 september 2020 naar maaike@hetgasthuis.be. Uit alle inzendingen kiezen we 20 nummers die we live voor jou brengen.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.