JARNE ELSEN, ROOS VAN DUFFEL, NICKY MINY & ARNO VANHEULE

DE KUNSTROUTE ATELIERS

Kloostergangen
Gratis: € 0

In november 2020 vindt de Kunstroute plaats, een parcours langs verschillende kunstenaars uit onze streek. Zij stellen gedurende 4 weekends hun atelier open voor publiek. Ieder jaar opnieuw is het over de koppen lopen in de prachtige ateliers.

Maar wat als je wel een kunstenaar bent maar geen atelier hebt? Of je bent jong en je woont nog thuis, en je wil toch liever niet al die mensen in je kamer binnen? Het Gasthuis biedt een oplossing met open atelierruimtes gedurende de hele kunstroute. In deze ruimtes kunnen jonge talentvolle kunstenaars uit onze streek hun atelier opzetten en zo kan het publiek kennis maken met een nieuwe generatie kunstenaars.

De Kunstroute ateliers zijn te bekijken de hele maand november. Tijdens het weekend van 21 en 22 november kan je kennis maken met de kunstenaars.

 

Multidisciplinair en dat al op deze leeftijd. Jarne Elsen is 16 jaar en komt uit Nieuwrode. Hij werkt met verf, potlood, naald en draad, en zelfs een kettingzaag. Het is zijn dagelijkse ontspanning.

Roos van Duffel maakt fi guratieve werken, die kunnen beschreven worden als sprookjesachtig. Haar geschilderde en haar getekende werken spelen met de verbeelding van de kijker. De afgebeelde taferelen lijken zich ver van het dagelijkse leven af te spelen.


Alle info op kunstroutehageland.be


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.