Rootstown Tribute Night

Stardusters - a tribute to Neil Young

Theaterzaal
BASISPRIJS: € 15 - Vriendenprijs 20/21: € 12

STARDUSTERS: 6 vrienden brengen een hommage aan hun held: Neil Young. In een show van zo’n 2,5 uur zal het oeuvre van de oude heer tot leven komen.
Neil Young is één van de nog levende legendes in de hedendaagse popmuziek. Zijn zegetocht begon eind jaren 60 met Buffalo Springfield en zijn toetreden tot Crosby Stills Nash and Young, waarmee hij op het Woodstock Festival optrad. Neils' songbook gaat van zachte, ingetogen nummers tot harde gitaar-erupties, denk aan de albums die hij maakte met zijn begeleidingsband Crazy Horse.
Stardusters gaan ook van zacht naar hard en weer terug: verwacht een dwarsdoorsnede met nummers van zijn klassieke albums 'Harvest' en 'After the Goldrush', maar ook gitaar-erupties als 'Çortez the killer' en 'Like a hurricane' komen ruimschoots aan bod!. Kortom, een avond sentiment van de bovenste plank! Van subtiel zacht en acoustisch, tot zwaar ronkend en rockend!

Stardusters zijn geen reguliere cover- of tributeband: er worden wel degelijk nummers van Neil Young gespeeld, maar de groep geeft een duidelijke eigen draai aan het geheel, maar met veel respect voor de meester! Muzikaliteit en spelplezier staat voorop.
Waar; Cafe’s, festivals, theater,  2 maal Paaspop, en maar liefst 4  maal op de Neil Young Fanclubdag!
Hey Hey My My , Rock ’n Roll will never die!

 


Zang & Gitaar Timo van Lierop & Geert Leenders Zang Ersnt le Coqc d’Armandville Piano en Hammond Udo Holtappels Bass Gijs van de Broek Drums Mark ‘Trash’ Kuijpers

 


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.