Katrien Pierlet & Cie Tartaren

Halfvol

Theaterzaal
BASISPRIJS: € 14 - Vriendenprijs 20/21: € 10

Er valt altijd te vieren. Er is altijd een reden. Dat het leuk moet zijn. Gezellig ook. met dansen. handen in de lucht. en knabbels. babbels. een natje en een droogje. en toastjes. veel toastjes. op het leven.
Halfvol is een fysieke feestvoorstelling, gemaakt uit de nood aan lachen, afleiding en samen zijn. Katrien Pierlet en de Tartaren vinden elkaar in pittig, tragikomisch theater.
Deze rare tijden vragen om snelle aanpassingen, ook van artistieke ideeën. Omdat de geplande voorstelling rond ‘groepsdynamica’ niet haalbaar is met de afstandsmaatregelen, slaat Katrien Pierlet met de Tartaren een nieuwe weg in. De bouwstenen: feest, fysiek spel, tragikomische humor, eens niet over C***** en vooral bakken goesting. Inspiratie putten ze uit Roy Anderson, James Thiérrée, Buster Keaton, Hans Teeuwen en vele anderen. Het beloof een aanstekelijke voorstelling te worden!
 Katrien Pierlet behaalde haar master acteren aan het KASK. Ze werkt als freelance actrice en theatermaker voor o.a. Studio Orka, BRONKS, Laika,… Binnen het sociaal-artistieke werk verdiende ze haar sporen bij de Figuranten, Museum Dr. Guislain en bij de voorstelling Morgen wordt alles anders van Cie Frieda.


Regie Katrien Pierlet Spel Tartaren Productie Compagnie Tartaren  Foto Freek Verdonckt

Katrien Pierlet deed in CC Het Gasthuis de regie van 'Morgen wordt alles anders' voor het Boze Wolffestival 2019 met de mensen van Apojo.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.