Parkgasten

Ingrid Weetjens

Stadspark Tickets
BASISPRIJS: € 10

Juno en Roekie bundelen hun muzikale krachten en delen het podium, elk met hun eigen band. Hoewel er veel verschillen zijn tussen beide projecten vinden ze elkaar in de manier waarop ze hun songs schrijven: met aandacht voor sferische klanken en persoonlijke teksten. Tijdens deze samenwerking krijgen ze vocale steun van het zangkoor Ingrid’s Angels. Maak je klaar voor een hartverwarmende muzikale avond!
Achter Juno zit singer-songwriter Ingrid Weetjens. Je kan haar kennen van vorige projecten als Ruby, of de voorstelling Drift, waarin ze naast psychiater Dirk De Wachter op het podium stond. Ingrid graaft in haar songs diep in haar persoonlijke impressies. Ze wil haar kijk op de wereld meegeven in haar songs en de luisteraar een geweten schoppen. Haar muziek is een fusie van indiepop en jazz en klinkt dynamisch en bezield. Op Destination Unknown overstijgt ze verschillende genres en etaleert ze haar fijngevoelige, jazzy stemgeluid. De songs spannen zich over gelagerde drumeffecten en vocal backings en laten ruimte voor soli en improvisatie van de muzikanten. 
Roekie is het Nederlandstalig project van singer-songwriter Peter De Roeck. Je kan hem kennen van coverprojecten Naked Poodle en The Suburbs, of van zijn opgemerkte passage bij The Voice Van Vlaanderen 2019. De muziek die Roekie maakt kan je omschrijven als Indie Folk-Belpop en klinkt als het muzikale kind van John Mayer en Spinvis.​
Het debuutalbum van Roekie Kom Hier werd gereleased in 2018. Het werd een album vol eerlijke luistersongs. De single Een Vonk Van Haar trok onder andere de aandacht van Radio 2.

 


Vocals & Songwriting Ingrid Weetjens Backing Vocals Goele Dupont, Nathalie Trongthiang, Shari Van Looy, Cathy Bogaerts Piano, Rhodes Koen Geudens Trompet Jan Van Moer, Sam Versweyveld Contrabas Kat Hermans Drums Lionel Beuvens

Vocals & songwriting Peter De Roeck Percussie, drums Wim Wijckmans

 


Teaser


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.