Zoektocht 'Speuren naar spoken'

Tine Bergen en Toerisme Aarschot

Toerisme
Gratis: € 0

Lokaal auteur Tine Bergen schreef met ‘De spookspeurders en de moestuinvandalen’ haar eerste kinderboek voor 9 plus. Hoofdpersonage Lode ontdekt dat er een spook in zijn huis woont. Samen met dat spook Roger zoekt hij uit wie de moestuin van de school vernielt.

Vanaf de paasvakantie komt Roger ook in Aarschot spoken. Hij is namelijk bloemzaadjes kwijtgeraakt in de moestuin en die wil hij terug.

In een wandeling van zo’n vijf km langs pleintjes en speelplekken los je tien opdrachten op. Elke opdracht geeft je informatie die je kan markeren op het moestuinplan dat je krijgt. Zo kom je te weten waar de bloemzaadjes in de moestuin liggen.

Voor alle info over de wandeling kan je (online) terecht bij de bibliotheek en de toeristische dienst, waar de wandeling ook vertrekt en eindigt. Wie zijn ingevulde moestuinplan terug binnenbrengt, krijgt een bladwijzer met bloemzaadjes om in je eigen moestuin te planten. Op het einde van de zomer wordt onder alle deelnemers ook een gesigneerd exemplaar van het boek verloot.

Help jij Roger?

 

 

Meer info vind je ook op www.tinebergen.be


Wanneer: 3 april tot en met 31 augustus 2021

Waar: startpunt

Prijs: gratis


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.