Online quiz van Aarschot

Op locatie

Zowel inwoners van Aarschot als andere sympathisanten kunnen vanuit hun kot deelnemen aan de quiz, die zal uitmaken wie de SLIMSTE Ambassadeur van Aarschot wordt. Door een ticket voor de quiz te kopen van vijf euro, gaat je naam meteen ook in de prijzenpot voor een grootschalige tombola.

Een avondvullende show voor iedereen
Op 24 april zullen de kasseistampers en andere quizfans van heinde en verre de strijd aan gaan om de felbegeerde titel van "Slimste Ambassadeur van Aarschot" in de wacht te slepen tijdens een online quiz voor alle deelnemers van alle leeftijden. Het wordt niet zomaar een quiz, maar een wervelend event met dronebeelden, bekende Aarschottenaren en optredens. Het moet een totaalspektakel worden dat ook niet-quizliefhebbers aanspreekt. De rode draad worden beelden van de mooiste plekjes en verborgen schatten van Aarschot.

Knallende afsluiter van een jaar "quizzen in je kot"
De quiz wordt georganiseerd in samenwerking met quizpresentator en -liefhebber Stef Andries. Door hem waren het afgelopen jaar vele Aarschottenaren en fans van over heel Vlaanderen aan hun beeldscherm gekluisterd voor de zaterdagse Huiskamerquiz. De Online Quiz van Aarschot wordt (voorlopig) zijn laatste wapenfeit na een lange reeks online quizzes. Het is het symbolische einde van een jaar in lockdown en het symbolische begin van een zomer met meer vrijheid.

100 vragen
Tijdens acht rondes zullen 100 vragen gesteld worden om de algemene kennis te testen: de actualiteit, geschiedenis, geografie en muziek zijn maar enkele onderwerpen die de revue zullen passeren. De quiz wordt gestreamd in HD-beeldkwaliteit en maakt gebruik van een online antwoordsysteem. Zo kunnen de deelnemers live hun antwoorden insturen en hun plaats terugvinden in de ranking.


Één ticket = één tombolalot
Wanneer je je inschrijft voor de quiz, maak je met jouw ticket van 5 euro automatisch kans op één van de mooie prijzen uit de prijzenpot. Tussen de vragenrondes door zal er immers een tombola gestreamd worden waarbij diverse prijzen te winnen zijn. De prijzentafel wordt samengesteld uit schenkingen van de lokale handelaars, die zo ook hun steentje bijdragen aan de quiz.
 

 


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.