Sportdienst & Dienst Toerisme

Aarschot fietst

Deelgemeenten Aarschot
Gratis: € 0

Aarschot Fietst editie 2021 neemt ons mee langs kerkwegels, veldwegen en bospaden die je misschien nog niet kende. We verlaten regelmatig de gladde asfalt en ruilen deze in voor rustige wegenissen nabij de dorpskernen. Gelrode is gelegen tussen enkele pittige heuvels, deze lus is met zijn 16 km dan ook de kortste. Ook in Rillaar (22 km) en Langdorp (27 km) komen we enkele klimmetjes tegen. Op de routes kom je langs verschillende bankjes of horecazaken om even uit te rusten.
De routes zijn bewegwijzerd en downloadbaar via Routeyou.com (scan de QR-codes). Kom je gratis roadbook afhalen bij de dienst toerisme of de sportdienst of download het via routeyou.com
Wil je gratis verzekerd zijn tegen lichamelijke letsels, schrijf je dan in bij de sportdienst (Demervallei) of via www.hetgasthuis.be/toerisme.


LANGDORP, 27 km
Via de Demerboorden kom je in het bosrijke Langdorp en Wolfsdonk om via Gijmel terug te fietsen naar het centrum. Iets langer in afstand maar een vlakkere route.
Volg de gele pijlen of download de route.

RILLAAR, 21 km
Je vertrekt via de Demerboorden en je verkent de mooiste plaatsjes van Rillaar. Op het einde krijg je wel enkele pittige hellingen onder de wielen.
Volg de rode pijlen of download de route.

GELRODE, 16 km
Fietsen langs de mooie appelboomgaarden op een golvend parcours. Kort maar pittig.
Volg de blauwe pijlen of download de route.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.