Art and Roots in the Woods

Zomer van Aarschot - vzw De Bosvrienden

Meetshovenbos

 

Programma

Op vrijdagavond 3/9 ben je welkom vanaf 19u in de bivakzone van het Meetshovenbos om te genieten van de schitterende openlucht filmvoorstelling ‘1917’.

Zaterdag 4/9 vanaf 13u is er ‘theater in het bos’, perfecte ontspanning voor gezinnen met kinderen.

Zondag 5/9 is de ideale dag om jong en oud kennis te laten maken met lokale kunstenaars in een uniek natuurkader. De hoofddreef wordt omgetoverd in een heuse kunstmarkt van zowel hobby als professionele kunstenaars uit de streek, opgevrolijkt door divers buskers. Via een afgepijld kunstrouteparcours kan je lokale (hout/natuur-)kunstenaars aan het werk zien. Tenslotte kom je aan de bivakzone waar je genieten van voornamelijk (lokale) live rootsmuziek bij een hapje en een drankje. Bovendien kunnen de kids zich ondertussen amuseren op het springkasteel of deelnemen aan de workshop ‘kunst in de natuur’ onder begeleiding van jeugdcentrum de Klinker.

Op het podium staan:

Jo Carley and the Old Dry Skulls
Mary’s Little Lamb
The Sad Hill Outfit
Duck! Said the Donkey
Wayfare


Het weekend van 3,4 en 5 september vindt het GRATIS evenement ‘Art & Roots in the Woods’ plaats, een gloednieuw familie-evenement in het prachtige Meetshovenbos in Aarschot.

Dit evenement is een samenwerking van vzw de Bosvrienden “Art & Roots in Nature” met de de stad Aarschot, de Intergemeentelijke Culturele Samenwerking (IGCS) en het Agentschap Natuur en Bos.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.