DINSDAG.ORG - Eigen Kweek

The Memeing of Life

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 12 - Kansentarief 21/22: € 2.4

Twee digital natives worden geboren in een nomansland tussen het analoge en het digitale. Een onbegrensde groene plek, waar alles schijnbaar mogelijk is. Het internet is een oneindige plek waar iedereen zijn plezier en verdriet vindt. Maar is er meer betekenis te vinden op de bodem van het web?

The Memeing of Life is een semi-digitaal beelden carousel, waar verschillende acts elkaar in lichtsnelheid opvolgen. De makers verliezen zichzelf in de veelheid van het web. Ze spelen alles na wat ze tegenkomen en memen alles wat ze zien. Laat je verwonderen en vier mee het feest van dit nieuwe tijdperk!

Bas Vanderschoot en Jeff Aendenboom studeerden samen aan het RITCS te Brussel. Niet lang daarna hebben ze Dinsdag.org opgericht om hun fascinatie voor zinnige onzin te vieren en deze warrige tijden verder dol te draaien. The Memeing of Life wordt de eerste voorstelling van Dindag.org en zet hiermee hun zoektocht verder naar een eigen theatrale taal.


Spel Jeff Aendenboom & Bas Vanderschoot Productionele & zakelijke leiding Paulien Dewit Ondersteuning De Vlaamse Gemeenschap

Jef Aandeboom speelde hier vorig seizoen de pannen van dak met God zal ons 'niet' redden. Een super talent om in het oog te houden.

Deze voorstelling werd gemaakt in het kader van Eigen Kweek, een platform voor talentontwikkeling tussen cultuurcentra uit Vlaams-Brabant, Antwerpen en West-Vlaanderen.Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.