d r i f t

Los Zand

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 18 - Kansentarief 21/22: € 3.6

drift brengt het resultaat van een samenwerking tussen zes podiumkunstenaars. Tekst, jazzmuziek en dans vloeien samen in één voorstelling.

Los Zand verhaalt de verlangens en dilemma’s van de hedendaagse, zoekende mens. Je ziet hem in dialoog met zichzelf; en op een griezelig herkenbare manier doet het nadenken over het leven van de toeschouwer zonder zijn verbeelding in te binden. Toen ze in '17 begonnen (zonder dans) in het Liers Cc en ook na de voorstelling in CC ‘t Getouw in Mol, voelden de toeschouwers na afloop duidelijk de behoefte om na te praten over hun eigen vergelijkbare ervaringen en emoties. Daarom schakelden we de optie in om na de voorstelling vragen uit het publiek te beantwoorden.

Ook schrijvers waaronder Louis Van Dievel en Hugo Bousset van DW B uitten hun lof over het verhaal. Omdat drift het leven met psychische kwetsbaarheden aanraakt en ze daardoor ook in pyschiatrische centra spelen, konden ook spilfiguren uit de psychiatrie zoals Dirk Armée (PZ Duffel) en Marie-Josée (Jee) Peeters (ZNA Stuivenberg) hun idee geven.


Tekst, Spel & Debat Sharah Pleumeekers Songwriting & Zang Ingrid Weetjens Choreografie en Dans Christa Christiaens, Sonny Metten, Ehren Verrelst & Pierre Bastin Piano Koen Geudens Percussie Jef Verheyden Advies Kristien Coenen Foto Patrick Van Vlerken


Trailer - Los zand


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.