fABULEUS

Wat was en wat nu?

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 12 - -12 jaar: € 6 - Kansentarief 21/22: € 2.4

Waarom is alles zoals het is? Wat was er voordat alles er was? En zal het er straks nog zijn of is er dan alleen nog maar niets?

Wat was en wat nu? is een beeldende, fysieke kinderproductie over het ontstaan van… alles. Met een knal creëren Anna Bentivegna, Zoë Demoustier en Ayrton Fraenk een wereld die zich tussen ergens en nergens bevindt. Ze onderzoeken licht en donker, oud en nieuw, chaos en orde, het vergankelijke en het oneindige. Langs de lijnen van wetenschap en mythes gaan ze op zoek naar het begin en naar het einde. Laat je verwonderen door het mysterie dat ons omringt.

Wat was en wat nu? wordt gemaakt in het kader van KNAL! Big Bang, een Leuvens stadsfestival rond priester-fysicus Georges Lemaître die de theorie over de oerknal formuleerde.

Bentivegna, Demoustier en Fraenk studeerden samen aan de Mime Opleiding van de Academie voor Theater en Dans Amsterdam. In hun eerste creatie bij fABULEUS, nesten, ontwikkelden ze een gevoelige, licht surrealistische, beeldtaal voor kinderen. Met dit stuk diepen ze die stijl verder uit. Jef Van gestel tekent, net als bij nesten, voor de eindregie.


Door en met Anna Bentivegna, Zoë Demoustier en Ayrton Fraenk

+ 8 jaar


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.