Annelies Van Hullebusch (België)

Boek-Steen-Papier

BASISPRIJS: € 14 - Kansentarief 21/22: € 2.8

Annelies Van Hullebusch vertrekt voor Boek-Steen-Papier vanuit enkele mijlstenen die haar leven hebben beïnvloed. Daar maakt ze een tactiele voorstelling van op de manier die haar zo eigen is: vol ambacht, detail, poëzie, papier, maquettes, projecties, kleur en schoonheid. Ze interviewt, praat, tekent, concludeert en fantaseert.

Het publiek zit op de tribune met een boek op schoot dat uit vijf hoofdstukken bestaat. Hun blik reist tussen foto’s, woorden en tekeningen in het boek, beelden op het podium en de verhalen die ze live vertelt. Nieuw gecomponeerde muziek klinkt dichtbij of veraf. Elk hoofdstuk heeft een persoonlijke aanleiding, maar zoomt uit naar een universeel verhaal over kracht, overtuiging en zwakte. Een individuele leeservaring en gemeenschappelijke kijkervaring raakt op die manier mooi met elkaar verweven.


Concept en spel Annelies Van Hullebusch Dramaturgie Wanda Eyckerman Muziek John Birdsong Boekvormgeving Sarah Schrauwen Productie Watmarswas Steun Stad Antwerpen en Vlaamse Gemeenschap


Trailer - Boek-Steen-Papier


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.