Simone De Jong (Nederland)

TimTim

Aleydistheater Tickets
BASISPRIJS: € 14 - -12 jaar: € 6 - Kansentarief 21/22: € 2.8

‘Timtim’ is een muzikale, beeldende, theatervoorstelling over twee timmermannen. Ze bouwen veel. Ze verbouwen vaak. Hun wereld is nooit af, het kan altijd beter, mooier, anders. Vindt Tim. Vindt Willie. Maar Tim kan niet ophouden met timmeren en Willie wil de huisraad beschermen. Hun huis zucht en steunt onder de verbouwingen en... begint mee te veranderen. Zo lopen droom en werkelijkheid steeds meer door elkaar in de wonderlijke wereld van Timtim.

Na ‘Kluizelaar’ (een productie die momenteel letterlijk wereldwijd toert) werkt Simone de Jong opnieuw met Toon Kuijpers. Dit keer in duo met Niels Kuiters, in een voorstelling met humor, timmerenergie en een snufje magie. Een licht surrealistische voorstelling over twee gepassioneerde vakmannen, hun dromen en hun aanpassingsvermogen.

Simone werkte meermaals samen met Dick Hauser van het toonaangevende gezelschap Orkater. Eerder maakte Simone ‘Eiland’, ‘Kluizelaar’ en ‘WalvisJong’ voor deze leeftijdsgroep. Haar voorstellingen kenmerken zich door hun muzikaliteit en inventiviteit. Ze is naast regisseur ook kinderboekenschrijver. Ze werkt aan het vervolg op Het geheim van meneer Hartjes (Clavis, 2016).


Spel Toon Kuijpers & Niels Kuiters Decor Erik Begemann Kostuums Elian Smits Muziek Niels Kuiters Regie & concept Simone de Jong

2 - 6 jaar


Trailer - Timtim


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.