Dinsdag.Org (B)

Alice in Randomland

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 12 - -12 jaar: € 6 - Kansentarief 22/23: € 2.4

Alice In Randomland, is een hedendaags antwoord op de truttige moraal van een 18de eeuws verhaal. Wij willen een nieuw verhaal vertellen. Bij ons is Alice een non-binaire chick-dude van 14 jaar. Ze verveelt zich, cringed gepassioneerd, spendeert veel tijd op het net, sociale media, en games. Stiekem droomt ze ervan om in die wereld te zitten, die van de computer. Alice is transhumaan en om haar droom waar te maken zal ze zichzelf uploaden in een wereld van de code. Het eeuwige leven. Ze loadt zichzelf op in the cloud en belandt op de raarste plekken, ontmoet de vreemdste figuren van het internet.

 Alice in Randomland wordt een absurde reis door de diepe krochten van the rabbit hole, waar alles Random lijkt, fucked up weird is en waar het leven uber mega cringe is. De enige optie is volgen of verdrinken. Een escapistische droom van een verdwaalde puber die antwoorden zoekt in de krochten van het web.

Dinsdag.org wil zich met ALICE IN RANDOMLAND nog verder verdiepen in de invloed van ‘internetcultuur’ op onze huidige tijd. We voelen dat er nog altijd wordt neergekeken op internetcultuur terwijl heel veel jongeren daarmee opgroeien, dat serieus nemen en daar ook troost in vinden. Het is deel van hun wereld waaraan ze zich spiegelen. 

 


Leeftijd +8


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.