Benjamin Verdonk (B)

Down the rabbit hole

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 14 - Kansentarief 22/23: € 2.8

Dansende touwen, hete snaren en knallende kleuren: een nieuwe kijkkast van duivel-doet-al Benjamin Verdonck met live muziek.

Down the Rabbit Hole is een bijzondere nieuwkomer in Verdonck's repertoire van grote en kleinere en grotere kijkdozen (o.a. Liedje voor Gigi, One More Thing, Waldeinsamkeit, Regenboog, Continuum). Groter, sneller, bonter en bezetener dan alle andere kijkkasten uit zijn repertoire houdt deze nieuwe van Verdonck het midden tussen een uitgekiende choreografie en een losgeslagen jamsessie.

Waar stille duisternis leidmotief was in vorige schuivenkasten, volgt nu een comeback van de performer-machinist zichtbaar aan het werk op scène. Een fysieke krachtmeting met honderden touwen en vlakken, neusfluitsolo’s, okselzweetkringen, geschreeuw en gierende gitaren. Met het aanpassingsvermogen dat Verdoncks vloeiende theatervormen ondertussen kenmerkt, doet Down the Rabbit Hole het allemaal: als theatervoorstelling of concert, binnen of buiten, voor een groot of klein publiek dat zit of springt of danst.


Van Benjamin Verdonck 
Muziek Empty Apartments
Licht Lucas Van Haesbroeck
Productie Toneelhuis

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.