Els Beerten

Creatief schrijven

CC Het Gasthuis
uitverkocht
ruilbox/wachtlijst
BASISPRIJS: € 220

Via een parcours van kleine en minder kleine oefeningen laten we je in aanraking komen met de talloze aspecten van het schrijverschap. Aspecten die schrijvers een leven lang uitdagen: personages, ontwikkelingen en uitwerking van spanning, flashbacks, ruimtebeschrijvingen, perspectieven, ruimte en tijd, de diversiteit van stijlen, zintuiglijk schrijven.

Je krijgt elke keer de kans om – in alle vrijheid en beslotenheid - je teksten open te stellen voor feedback, je zult eveneens uitgenodigd worden om feedback te geven op de teksten van de anderen. Naar hartenlust zal je kunnen experimenteren. En hopelijk ervaar je dat je niet half schrijver kunt zijn. Schrijven doe je 100%. En dat is goed. Want enkel dan zal je erachter komen of schrijven je manier is om in de wereld te staan. En als dat niet zo is, dan is er geen schip vergaan. Er zijn vele manieren om in de wereld te staan, schrijven is er gelukkig maar één van. Maar stel dat het toch de jouwe is.

Els Beerten is schrijver. Veel van haar boeken werden bekroond en in verscheidene talen vertaald. Voor ‘Allemaal willen we de hemel’ kreeg ze o.a. de Cultuurprijs Vlaanderen, de Gouden Uil Prijs van de jonge lezer, de Boekenleeuw. ‘De rest van ons leven’ is haar meest recente roman.


7 woensdagavonden van 19.30 uur tot 22 uur:
11-18-25 sept. 2024, 2-16-23 okt. 2024 en 6 nov. 2024

Max. aantal deelnemers: 8


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.