Voetvolk/Lisbeth Gruwez & Maarten Van Cauwenberghe

NOMADICS ("Hunters & Collectors")

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 20 - Kansentarief 22/23: € 4

Met Nomadics betreedt Voetvolk het rijk van het (innerlijk) landschap. Geen mythische plek, maar de wereld – hier en nu – zoals die zich aan en met ons ontvouwt. We wandelen; zetten de ene voet voor de andere. Samen ervaren we de meerstemmige impact van die eenvoudige beweging. Te voet banen we ons een weg door natuur en stad, door weer en wind, naar de plaats waar op het eind van de dag het gebeurt: de scene. Een adembenemend voetenspel voor acht performers, dat het lichaam – en daardoor ook de geest – van de grond af bevrijdt.

Maar eerst nodigen we het publiek uit om met ons mee te wandelen. Tijdens de creatie van Nomadics ondernemen we een tocht van en naar drieëntwintig culturele centra in Vlaanderen. Samen met de toeschouwers die met ons mee willen, trekken we naar de betreffende locatie, ons bewust van de ruimte, de tijd, elkaar en de omgeving.


Choreografie Lisbeth Gruwez Muziek Maarten van Cauwenberghe Performance Antoni Androulakis, Simon Arson, Tim Bogaerts, Francesca Chiodi Latini, Lucie Domenach, Raoul Riva, Valeria Saija, Artemis Stavridi Dramaturgie Bart Meuleman Repetitor Francesca Chiodi Latini Productie Voetvolk vzw Coproduction kvs – royal flemish theatre, julidans, theater freiburg & charleroi danse Met de steun van the flemish community & the belgian tax shelter Foto Blast Radius - Adriene Jenik

 


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.