Voetvolk/Lisbeth Gruwez & Maarten Van Cauwenberghe

TRIP ("Hunters & Collectors")

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 20 - Kansentarief 22/23: € 4

Met TRIP (“Hunters & Collectors”) betreedt Voetvolk het rijk van de vrijheid. Geen mythische plek, maar de wereld zoals die zich met en aan ons ontvouwt. We wandelen, de ene voet voor de andere. Samen ondergaan we de multi-zintuigelijke impact van deze eenvoudige beweging. Te voet banen we ons een weg door land en stad, door weer en wind en emotie, naar de plaats waar het op het einde van de dag zal gebeuren: het podium. Een adembenemend spel van voeten voor acht performers dat het hele lichaam – en daardoor ook de geest - van boven tot onder bevrijdt.

Ze nodigen het publiek uit om met hun mee te wandelen. Tijdens de creatie van TRIP wandelen ze naar 23 culturele centra in Vlaanderen. Samen, met de toeschouwers die hen willen vervoegen, wandelen ze, bewust van ruimte, tijd, elkaar en de omgeving, naar de bestemming.


Choreografie Lisbeth Gruwez Muziek Maarten van Cauwenberghe Performance Antoni Androulakis, Simon Arson, Tim Bogaerts, Francesca Chiodi Latini, Lucie Domenach, Raoul Riva, Valeria Saija, Artemis Stavridi Dramaturgie Bart Meuleman Repetitor Francesca Chiodi Latini Productie Voetvolk vzw Coproduction kvs – royal flemish theatre, julidans, theater freiburg & charleroi danse Met de steun van the flemish community & the belgian tax shelter Foto Blast Radius - Adriene Jenik

 


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.