Lukas Lelie, Support act Edouard De Prez

Kwestie van smaak

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 16 - Kansentarief 22/23: € 3.2

Veel mensen hebben de afgelopen jaren tijd gehad om na te denken over wat ze willen doen met hun leven, waar ze blij van worden en wat ze kunnen missen. Niet zo bij Lukas Lelie. Hij weet al lang waar hij blij van wordt: eten. En dat is ook dit jaar niet anders. Soms stelt hij zich vragen die zijn eetlust verstoren, maar die probeert hij dan snel af te ronden met: “Maar ja, dat is natuurlijk een kwestie van smaak.”

Omdat Lukas niet graag alleen eet op tournee, neemt hij comedian Edouard De Prez mee als vaste support act.

“Kwestie van Smaak” is de tweede solo zaalshow van Lukas sinds “Ik Doe Mijn Best”. Daarnaast werkt hij al jaren voor De Ideale Wereld en leerde hij Vlaanderen anders naar de koekenrayon kijken dankzij zijn populaire YouTube-reeks “Standaard Koekhandel”.

Edouard De Prez

Edouard De Prez is een Gentse comedian die sinds 2014 de Vlaamse podia afschuimt met scherpe observaties en hilarische gekscheringen. Hij ontmantelt algemeen aanvaarde wijsheden en biedt nieuwe perspectieven op het moderne leven. Naast zijn podiumwerk presenteert hij Palaver, een comedy-podcast waarin hij wekelijks palavert met een van zijn comedy-vrienden. Palaver won in 2019 een Cutting Edge Award in de categorie radio/podcast. In een vorig leven maakte Edouard furore als comedy-rapper Jérome met Youtube-hitjes zoals 'Gele Fiets' en 'Doe Een Dutje'.

 


Foto Jef Boes

 


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.