Maxim Storms

Nuggets

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 14 - Kansentarief 22/23: € 2.8

I did a good job ...
I did a good job ....
Who did a good job? Well... I did a good job ...

In zijn nieuwe solowerk NUGGETS vertrekt Maxim Storms vanuit de symboolwaarde van het huis voor een verhaal over veiligheid en waardigheid.
Als ‘moderne zelfstandige ondernemer’ poogt hij zijn huis dixit zijn lichaam dixit zijn tempel dixit zijn maatschappij te innoveren aan de hand van deconstructie, reparatie en consolidatie.

NUGGETS wordt een fysieke solo. Maxim onderzoekt wat je kan doen als je lichaam vocht in de muren heeft, afbladdert of scheef zakt.
Zijn –geroemde– groteske speelstijl en – kenmerkende en unieke – ritmische taalconstructies evolueren binnen deze voorstelling naar verstilde poëzie en uitdeinende kadans. Tot hij verbouwereerd overblijft. Alleen met zichzelf. En de wereld.

In zijn vorige solo Brother Blue ontwierp Storms een onbetrouwbaar landschap waarin de protagonist zijn staart verloor. In NUGGETS gaat hij een stap verder en verbouwt hij op radicale manier het hele bestaan. Maxim geeft in al zijn werk stem aan personages die ‘de onmogelijkheid’ beproeven of verbijten’. NUGGETS wordt een nieuwe etappe in die zoektocht.


Tekst, spel, kostuum & scènebeeld Maxim Storms
Coaching Jan Steen & Lisbeth Gruwez
Licht Geert Vanoorlé 
Coproductie CAMPO, C-TAKT & De Grote Post 
Spreiding Vincent Company
Foto Maxim Storms

 


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.