Artkom

Creative Wellbeing

Artkom Tickets
Artkom Tickets
Artkom Tickets
Artkom Tickets
BASISPRIJS: € 75

Creative Wellbeing is een uitnodiging om je mee onder te dompelen in het atelier voor een praktijk van zelfontwikkeling, creativiteit en levenslust.

Laat je 4 avonden lang onderdompelen in een reis doorheen het mysterie van je eigen creativiteit. Ontdek, leer, speel, creëer, beleef.

Hier leer je werken met een verscheidenheid aan materialen en technieken, je eigen creativiteit (her)ontdekken, spelenderwijs een persoonlijke creatie te maken, een sociale ervaring: je in groep ontplooien, het kind in jou opnieuw te herontdekken.

Je krijgt een 4 wekelijkse sessie met diverse creatieve uitnodigingen, welkomstdrankje en bites, stapsgewijze instructies en begeleiding door je Artkom hosts, de mogelijkheid om te experimenteren, te creëren en andere deelnemers te ontmoeten, elke avond een verrassend resultaat om mee naar huis te nemen, een creatieve boost voor de toekomst.

Voor wie?
Voor creatieven, ongeacht ervaring, die graag in groep samenkomen om ervaringen te leren en te delen. Voor wie in zichzelf wil investeren en proactief wil deelnemen aan zijn/haar eigen creatief groeiproces.

Je moet zelf niets voorzien of meebrengen.


DO 17 & 24 NOV
01 & 8 DEC

19:30-22:00

Artkom, Kleine Mechelsebaan 50, 3200 Aarschot 


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.