Jazz in het park

Zomer van Aarschot

Stadspark Aarschot

Park, Jazzmuziek, lekker knabbel en een drankje.
Met optredens van:

Base-12
Geboren in Brussel wil Gilles Vanoverbeke op 16-jarige leeftijd muzikant worden. Hij verandert van school en beëindigt zijn secundaire vloeken in de "Kunsthumaniora van Brussel", een artistieke school waar hij de jazzwereld ontdekt met pianisten Jef Neve en Stijn Wauters. Nu studeert hij Jazz Piano in Ma2 bij docenten Diederik Wissels en Nathalie Loriers. Zijn band is geselecteerd voor de finale van de Jazz Marathon en voor de Jazz Contest van Mechelen. Onlangs, na een geweldig concert in The Music Village in Brussel, werd hij geïnterviewd door "Le Soir", een Belgische krant.

Blue Bop Quintet
Het Blue Bop Quintet is een jazzband bestaande uit 5 jonge jazzmuzikanten die elkaar leerden kennen op de! Kunsthumaniora in Antwerpen, waar ze destijds studeerden. Ondertussen zijn ze te vinden in het Antwerpse Conservatorium.

De band bestaat sinds 2016, en ondertussen hebben ze een groot repertoire opgeboud dat voornamelijk bestaat uit eigen composities in de hard-bop stijl. Zoals Art Blakey het zou zeggen: Come in, take off your shoes and have a ball!

 


Gratis - vanaf 18u
Stadspark Aarschot

Foodtruck en bar aanwezig!


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.