Swinging @ the swimming pool

Zomer van Aarschot

Park Schoonhoven

Met misschien wel de grootste openlucht dansvloer van Aarschot, onder de vorm van onze geweldige zwemkom, konden we bijna niet anders dan een gratis dansfeestje voor groot en klein te organiseren!

 

Vanaf 14u00 warmen we al lichtjes op met een streepje vrolijke muziek en om 15u00 trappen we dan écht af met kinderdans. Dansschool VZW PUUR uit Aarschot staat in voor de dansmoves en zetten de allerjongsten een vol uur in beweging.

 

Van 16u30 tot 17u30 is het aan de tieners. De moves worden wat cooler en meer ‘street’. Ook hier weer onder de deskundige en vooral enthousiaste leiding van VZW PUUR.

 

Om 18u00 is het dan aan The Pumped Boots Country Dancers uit Gelrode om jullie dansvoeten te kietelen. Ze geven eerst een demo in linedance en nodigen jullie vervolgens uit om mee in de rij te komen staan en wat basispassen uit te proberen. Fun voor groot en klein. Yihaa!

 

En om 19u00 is het dan aan iedereen die een danspartner kan optrommelen, want dan leren Greta en Luk ons hoe je met 2 een simpele maar plezante café-swing danst. In 2 sessies van 45 minuten brengen ze ons de basics bij waar je nog jaren plezier aan gaat hebben!

 

Alle pauzes worden gevuld met dansmuziek, voor zij die er gewoon niet genoeg van krijgen. En ook na de laatste sessie blijft de muziek nog even spelen, want oefening baart kunst!

 


Gelet op de hittegolf vindt deze activiteit niet plaats op 14 augustus, maar wordt deze verplaatst naar 11 september

Gratis
In de zwemkom
vanaf 15u


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.