Kerstman Harry en de elfen redden Kerstmis

De Musical

Theaterzaal Tickets
Theaterzaal Tickets
Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 15

De feestdagen komen dichterbij en het is enorm druk in het huis van Kerstman Harry. De elfen krijgen massa's wenslijsten en de berg geschenken wordt alsmaar groter. Ook Rudolf wordt klaargemaakt voor de grote tocht om overal geschenken uit te delen. Alles verloopt volgens plan tot plots de geschenken verdwijnen. Oei wat gebeurt er ? Dit blijkt het werk te zijn van Flocona, de stoute sneeuwpop, die het kerstfeest voor iedereen wil verpesten.
Samen met het Noorderlicht en de trollenstrijders gaan de elfen de strijd aan tegen Flocona. Ze proberen er achter te komen hoe ze haar kunnen verslaan en proberen ze een oplossing te vinden.

Wil je weten of hen dat lukt ?  Book dan snel je tickets en woon op 21-22 of 24 december in CC Het Gasthuis een voorstelling bij. 

Kerstman Harry en z'n familie schitteren in deze leuke theaterproductie. Ideaal om tijdens de feestdagen de kerstfeer te beleven met de ganse familie.

De echte Kerstman Harry en zijn familie krijgen in dit stuk gezelschap van de elfjes die gerecruteerd werden door Scaletta

'Kerstman Harry en de elfen redden Kerstmis' is een sprookje waar jong en oud van kan genieten.


21 december 19u30
22 december 19u30
24 december 14u

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.