Sara De Roo & Tine Van Aerschot

Ik maak me geen illusies en dit is er één van

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 12 - Kansentarief 23/24: € 2.4

Sara De Roo speelt eindelijk opnieuw een monoloog met Ik maak me geen illusies en dit is er één van. De voorstelling is een Nederlandstalige remake van I have no thoughts and this is one of them, die ze 16 jaar geleden speelde en in gans Europa enthousiast onthaald werd.

Doorheen de jaren is de tekst steeds relevanter geworden. Het is een lange stroom van bijna gedachten, van bijna commentaren en van bijna weten. Je bent geboren in een modaal gezin ergens in de westerse wereld. Je bent in de helft van je leven, of dat denk je. Je hebt een redelijke scholing en je hebt een veelheid aan informatie en kansen of zo voelt het.

En het enige wat je doet, je vraagt je af. Je vraagt je af waarom. Waarom is het zoals het is? Waarom weet je geen enkel antwoord, waarom geloof je geen enkel antwoord, waarom is alles wat je zogezegd weet zo onwaarschijnlijk?

Ik maak me geen illusies en dit is er één van gaat over het opmaken van de persoonlijke balans op een bepaald tijdstip in een leven. Deze monoloog gaat na in hoeverre men vat heeft op het eigen leven en hoeveel er moet ondergaan worden. 


Tekst en concept Tine Van Aerschot Spel Sara De Roo Licht Luc Schaltin Set Herman Vederickx Management Klein Verzet Productie TREVOR vzw Co-productie Monty Steun Vlaamse Gemeenschap 


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.