Arnout Van den Bossche

Coach

Theaterzaal
uitverkocht
ruilbox/wachtlijst
BASISPRIJS: € 22 - Kansentarief 23/24: € 4.4

Tegenwoordig is het heel belangrijk om “te werken aan jezelf”. Of het nu gaat over daten, de opvoeding van je kinderen, de rommel in huis of je online activiteiten... er is werk aan. Gelukkig staat er voor elk probleem wel een coach klaar. Arnout is met veel enthousiasme in de coachingwereld gedoken en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger.

Hoe kom je tot de essentie van het leven? Of hoe los je emotionele blokkades op? Met zijn gekende schema’s geeft Arnout eenvoudige en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen. De beste investering in jezelf!

Arnout Van den Bossche is een stand-upcomedian, bekend van zijn theatershows Burn-Out voor Beginners en De Relatiefl uisteraar. Hij stond twee keer in een uitverkochte Lotte Arena.

Over Burn-out voor Beginners: “Het herkenningseffect is groot (...) Goede grappen en verrassende wendingen (...) Het zou ons niets verbazen als hij ook deze show een paar honderd keer zal kunnen opvoeren.” Het Nieuwsblad

“Voor mensen met een burn-out, zo werd ons door een ervaringsdeskundige verzekerd, een ontspannende en bevrijdende ervaring.” De Standaard 


Steun tax shelter maatregel Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.