De Concertband Heultje o.l.v. Wim Vermunicht

The Rat Pack in concert

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 12 - Kansentarief 23/24: € 2.4

Verwacht een fantastisch swing en bigbandconcert met de beste crooner klassiekers van o.a. Frank Sinatra, Dean Martin, Ella Fitzgerald en Rosemary Clooney gezongen door o.a. Els Vingerhoets en guests. Je wordt ondergedompeld in de sfeer van de legendarische Film, Broadway- en Las Vegas Shows van de jaren 60’.

"The Rat Pack" was de bijnaam voor een legendarische groep bestaande uit de iconische zangers Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. en Dean Martin. In de jaren '60 waren ze beroemd om hun onvergetelijke optredens waarbij ze jazz, swing en popmuziek combineerden. Hun samenwerking heeft talloze onvergetelijke hits opgeleverd, waaronder "My Kind of Town" en "Me and My Shadow". Hun invloed op de muziekwereld blijft tot op de dag van vandaag voelbaar, en hun tijdloze muziek blijft geliefd bij fans over de hele wereld.

Er traden ook verschillende vrouwelijke artiesten op in hun shows “ The Rat Pack Mascottes” genaamd. Onder hen waren onder andere Ella Fitzgerald, Juliet Prowse en Shirley MacLaine. Deze getalenteerde vrouwen droegen bij aan de magie van de optredens van "The Rat Pack" en maakten de shows nog onvergetelijker.

Onze gastzanger is Swa Van Den Broeck (finalist van The Voice Senior), Els Vingerhoets (onze vaste zangeres) en Yela Luyten Aarschot talent.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.