Parkgasten

Kaat Van Stralen & Porcelain id

Stadspark Aarschot Tickets
BASISPRIJS: € 15 - Kansentarief 24/25: € 3

Kaat Van Stralen 

Kaat Van Stralen wordt per definitie niet zo graag in een hoekje geduwd. Gestart als timide soloproject, werd Kaat Van Stralen gezeefdrukt tot genre-overstijgend punkbandformaat met Melvin Slabbinck (drums), Luca Fazioli (gitaar), Faust De Vogelaere (bas), en Kaat zelf (vocals). 

Streng maar rechtvaardig, roept Kaat van alle genres op het matje: postpunk, psychedelic, alternatieve spoken word... Verwacht: verhit kleinkunstkabaal, krakende beats, bitse gitaarriffs en pompeus gebas. Met invloeden als Amyl & The Sniffers, Laïs, alsook Fiona Apple - maar dan lekker hard en in het Vlaams. 

PORCELAIN ID  

Porcelain id is het pseudoniem waaronder Hubert Tuyishime (zij/hen) sinds 2020 unieke soulvolle popsongs uitbrengt. Ze hebben zich de afgelopen jaren ontpopt als een van de meest veelbelovende talenten van de Belgische scene. De poëtische liedjes van Porcelain id bevatten zowel klassieke pop als lofi-elektronica, maar klinken altijd kwetsbaar, oprecht en authentiek. Hun debuutalbum 'Bibi:1' - geïnspireerd op hun verhuis van een rustig dorp naar de grote stad - verscheen op 16 februari 2024. 

“Op hun debuutalbum Bibi:1 toont Hubert Tuyishime alias Porcelain id zich klaar om een plek in de belpopgeschiedenis op te eisen.” De Morgen 


Porcelain id


In de pers

“Op hun debuutalbum Bibi:1 toont Hubert Tuyishime alias Porcelain id zich klaar om een plek in de be

De Morgen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.