Parkgasten

Rosa Butsi

Stadspark Aarschot Tickets
BASISPRIJS: € 15 - Kansentarief 24/25: € 3

Luisteren naar Rosa Butsi voelt als wakker worden met de zon op je gezicht. Haar muziek klinkt tijdloos en zacht, als terracotta en honing. Met Fruitful Days presenteert ze een debuutalbum dat aanvoelt als een jas die je elk seizoen wil dragen. 

‘Fruitful Days’ is warm, dromerig en dichtbij. Een album dat uit het leven is ontstaan: persoonlijk, onbevangen en organisch. Het omarmt het menselijke. Tussen de muziek hoor je ademhalingen, de aanslag op de gitaar, de bewegingen van de muzikanten. Alsof je naast hen staat en erbij bent. In die momenten zit iets magisch en eerlijk. Alles klinkt bevrijd, de schillen mogen eraf. 

Rosa Butsi toont wat ze wil en kiest daarmee een duidelijke richting. Sommige nummers lijken ontstaan uit dromen, herinneringen en slaapliedjes, anderen haken in op sleutelmomenten: nieuw leven, opgroeien, afscheid nemen, transformeren en terug verder gaan. Reizen, verdwalen, verlangen en weer thuiskomen. Rosa Butsi oogst met ‘Fruitful Days’ een debuutplaat vol verse nummers om bij weg te mijmeren. 


Trailer


In de pers

⭐⭐⭐⭐

Schitteren in eenvoud
Dansende Beren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.