Matthias Van de brul & Charlotte Wellens

Openingsweekend: Drie eenakters

Gasthuissite Tickets
Gasthuissite Tickets
Gratis: € 0

Stop! Niet verder zoeken! U hebt de voorstelling gevonden die u dit seizoen absoluut wilt zien! Uw tickets boeken en met een cocktail in de zon gaan zitten! Ja, zo simpel kan het zijn!  

 

Been presenteert een zomers sketchprogramma waarin twee vranke spelers u trakteren op drie verschillende eenakters, losjes gebaseerd op korter werk van Tsjechov: Over de schadelijkheid van tabak, Treurspeler tegen wil en dank en Voor de verduistering (nog nooit eerder gespeeld in de Lage Landen!). 

 

Telkens staat de dynamiek tussen twee partners (geliefden, vrienden, collega’s) centraal. Er komt een kink in de kabel, de onderlinge empathie faalt en dat leidt tot tragikomische taferelen. Verwacht u aan herkenbare situaties, aandoenlijke personages en een geestige kijk op ons grillig menszijn.  

 

Jubileum-alarm! In 2024 staan acteurs Matthias Van de brul en Charlotte Wellens 10 jaar samen op de planken. Het Witte Paard in Blankenberge was helaas bezet, dus vieren we het met deze productie in uw vertrouwde cultuurcentrum!  

 

 


Spel Matthias Van de brul & Charlotte Wellens 
Tekst vrij naar Anton Tsjechov 
Kostuum Zazie Bakos 
Productie Been 
Met de steun van Stad Leuven, De Nwe Tijd, Het nieuwstedelijk 


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.