Roland, Derek, Ronny & Stevo

Theaterimpresariaat XL & Lapinne

THEATERZAAL Tickets
ruilbox/wachtlijst
BASISPRIJS: € 17 - Vriendenprijs: € 14 - Rad van Fortuin: € 0

Wie ze niet kent : 
Roland Van Campenhout is de peetvader van de Belgische Rock 'n Roll (Roland & the Bluesworkshop, Charles et les Lulu's). Onvoorspelbaar maar altijd van hoge kwaliteit, inspiratiebron van ongeveer iedereen die met blues geassocieerd wordt, een levend naslagwerk op gitaar en zang.

Derek is een fijngevoelige liedjesschrijver, die zalige teksten schrijft in het Nederlands, Frans en Engels (Derek & the Dirt, Derek & Vis). Elk concert is een meeslepende ontdekkingstocht gelardeerd met gortdroge one-liners en nauw contact met het publiek.

Rony Verbiest is wellicht de “stilste” van de bende, qua stem dan, maar een fenomeen op accordeon en saxofoon, die verlengstukken vormen van zijn handen en gevoelens. Baas in velerlei genres en bereikt telkens eenzame hoogtes op alles wat hij in z'n handen krijgt.

Steven De bruyn is een smoelschuiver par excellence (EL Fish, The Rhythm Junks). Hij ademt door zijn verzameling harmonica's muziek uit alle hoeken van de wereld. Alhoewel meestal rustig en kalm naast het podium, een licht ontvlambaar podiumbeest.

Deze vier voltrokken vakmannen vormen het droomorkest voor een onvergetelijke avond.


Foto Gunter Vanderbeken


Schrijf je in op onze nieuwsbrief