A street concert

Pieter Embrechts i.s.m. HetPaleis

THEATERZAAL
uitverkocht
ruilbox/wachtlijst
BASISPRIJS: € 17 - Vriendenprijs: € 14 - Rad van Fortuin: € 0

Theaterdier, acteur, songsmid & zanger Pieter Embrechts interviewde de voorbije jaren boeiende mensen die leven, wonen, werken & wandelen op de Antwerpse Turnhoutsebaan, waar hij zelf ook woont. Het resultaat is een indringende muziektheatervoorstelling waarin de verhalen van deze mensen verteld worden via songs en filmische portretten: gezongen portretten op doek. Een kruisbestuiving van cinéma, docu, muziek, lied, theater & vertelling. Hilarisch & ontroerend. Indringend & onthutsend.

De Turnhoutsebaan staat symbool voor de evenwichtsoefening van de multiculturele stedelijke samenleving die elke Europese stad kent. Antwerpen telt meer nationaliteiten dan New York en heeft na Amsterdam het hoogste aantal nationaliteiten ter wereld. Na een wandeling op de Turnhoutsebaan ben je dan ook op alle continenten geweest. Pieter meet op deze drukke verkeersader de polsslag van de wereld in verandering en bezingt gewone mensen met bijzondere verhalen.


Productie HETPALEIS en De Roma Vormgeving Stef Stessel Muziekopnames, arrangementen en livemix Stoffel Verlackt Songs en teksten Pieter Embrechts


Schrijf je in op onze nieuwsbrief