Van kwaad naar erger

Het Prethuis

THEATERZAAL Tickets
ruilbox/wachtlijst
BASISPRIJS: € 20 - Vriendenprijs: € 16

De actie speelt zich af ten huize van Franky en Jenny Dendooven. Op het eerste gezicht een perfect gelukkig koppel, maar schijn bedriegt. Dat wordt al snel duidelijk wanneer kersverse buurman Etienne Verplancke op een nogal onchristelijk uur bij zijn nieuwe buren aanbelt. Hij doet een ontdekking die niet zonder gevolgen blijkt. De misverstanden stapelen zich op en het gaat ‘Van kwaad naar erger’. Tot op een bepaald moment de situatie niet meer te overzien is.

Deze voorstelling is een situatiekomedie pur-sang. Hilarische toestanden, een avondje puur amusement en dat in het sappig Limburgs dialect met een cast om U tegen te zeggen.

Marc Stroobants (Witse), Hanne Troonbeeckx (Njam), Christel Vanschoonwinkel (De Kotmadam, Spoed...), Gerdy Swennen (Thuis) en Gunter Reniers (Hallo België, De Kotmadam...) laten zich van hun meest komische kant zien en staan te popelen om u een heerlijke avond te bezorgen.


Met Franky Dendooven, Marc Stroobants, Jenny Dendooven, Christel Van Schoonwinkel Kelly Verbier, Hanne Troonbeeckx, Etienne Verplancke, Gunter Reniers, Josiane Verplancke & Gerdy Swennen Auteur en regie Jeroen Maes Techniek Kenneth Smets Decor Alex Bosmans Productieleider Benny Herpoel


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.