Boegbeeld

Veerle Malschaert

THEATERZAAL Tickets
ruilbox/wachtlijst
BASISPRIJS: € 14 - Vriendenprijs: € 10 - Schooltarief: € 6

Een onewoman comedyshow maar eentje van het soort dat u nooit eerder zag. Een show waar u mag lachen én huilen. Want dat doet ze zelf ook, Veerle Malschaert. In deze taboedoorbrekende voorstelling houdt ze een pleidooi voor LOL én COL: laugh én cry it out loud. Want anders ontploft ge.

Als moeder van 2 kinderen, pas gescheiden en soms ontroostbaar wil ze vooral een boegbeeld zijn. Sterk, maar kwetsbaar! Ze hapt naar adem als een viske in een zee van tranen. En als publiek hap je mee. Een rollercoaster van emoties waarnaar ge staat te kijken en wilt blijven kijken, wordt virtuoos afgewisseld met de juiste dosis humor en een schaterlach.

Veerle Malschaert is authentieker en kwetsbaarder dan ooit tevoren. Sterker nog: haar verhaal zuigt je mee en voor je het goed en wel beseft beland je in een warm feest van heerlijke herkenbaarheid. Het soort herkenbaarheid dat verlicht en troost als een warm, zacht dekentje. ‘Boegbeeld’ is de must see van het jaar.


Tekst & spel Veerle Malschaert Coach/Regisseur Walter Janssens

 

De eerste mannelijke comedian die zich zo blootgeeft moet allicht nog geboren worden. De Standaard****

Een functioneel raamverhaal, een gulle lach en een troostende traan. Veerle Malschaert flirt schaamteloos met heerlijk cabaret. GVA


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.