Winterfeest 2019

Twee weken sfeer en gezelligheid in het stadscentrum. 
Doorlopend marktjes, optredens, kinderdag, dierendag, silent disco, gezellige hutten, eetstanden, draaimolentjes, dierenweide, tractor-lichtstoet, Huis van de kerstman,...
Ontdek verder op deze site het volledige programma.

Deelnemen?
Wil je met je vereniging graag meewerken aan het Winterfeest en een hutje uitbaten op de Grote Markt? Of heb je interesse om deel te nemen aan bijvoorbeeld de dierendag, wintersmulmarkt, beleefmarkt, ambachtenmarkt of de Tractorlichtstoet? Mail voor meer info naar tom@hetgasthuis.be of vul het online formulier in:
Klik dan hier om te reserveren.

Doorlopend tijdens het Winterfeest:
Winter-fotozoektocht

Zoektocht in het stadscentrum van 13 tot 28 december. Geschikt voor alle leeftijden. Meer info in de Scheve Stadshut. Prijsuitreiking op maandag 30 december om 19u00.

Grote Markt
Gezellig huttendorp met drank en eetgelegenheden, centrale wintertent met talrijke activiteiten en een carrousel.

Ten Drossaarde (naast het stadspark)
Bezoek het huis van de kerstman.

Pater Raskinkade
Vuurkorven, lichtjes, dierenstal, warme drankjes en een select publiek. De Haven is tijdelijk terug en zorgt voor avontuur en muziek in zijn puurste vorm, vlak naast de Demer. Laat je verwarmen door tal van muzikale acts en leuke activiteiten tussen vrijdag 13 december en dinsdag 31 dec 2019 op de Pater-raskinkade.  Een uitgebreid programma kan je terugvinden op www.havenaarschot.be

Gedecoreerde kerstballen in Aarschot
Leerlingen van de Aarschotse lagere scholen knutselen mooie kerstballen. Ontdek deze mooie exemplaren in de etalages van de handelaars, Huis van de kerstman, Grote Markt en andere openbare plaatsen.

 

Programma

Geen resultaten gevonden

Locatie

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.