Hoogdag van de Bib

De jaarlijkse hoogdag van de bib is weer voorbij en het was een succes!  Het mooie zonnige herfstweer zette de toon en scheen dan ook vrolijk haar warme stralen op de vele bezoekers die tussen onze goedgevulde rekken kwamen neuzen.

De verse wafels vlogen van tafel en werden weggespoeld met een fris fruitsapje of wat straffe koffie.  Terwijl de kinderen gieberend in de kappersstoel zaten bij de Gekke Kappers van Kip van Troje, snuisterden de ouders in het verkoophoekje naar schatten tussen onze afgevoerde boeken en cd's.

We zagen bekende en nieuwe gezichten, kinderen met de meeste spectaculaire kapsels, klanten met zakken vol koopjes maar vooral bezoekers die genoten van een gezellige namiddag in onze Bib.

Daarnaast konden we ook eindelijk de winnaars van onze fotowedstrijd bekend maken.  Het was een zeer moeilijke keuze maar de knoop is doorgehakt en wat waren onze winnaars blij!  De prijsuitreiking gebeurde door onze eigen schepen van cultuur en niet alleen de hoofdwinnaar ging naar huis met een prijs maar ook de tweede en derde plaats werden beloond. 

Kortom, het was een topper en we kijken uit naar een volgende editie in 2019!
 

fotografie: Jan Van Eeckhout

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.