de UITPAS

In het seizoen '21-'22 nemen we afscheid van de Vriendenpas en stappen we mee in het verhaal van de UITPAS, een digitale spaar- en voordelenkaart voor sport, cultuur en vrije tijd, die op heel wat locaties in Vlaanderen geldig is.

Punten sparen, doe je door je UiTPAS te scannen bij een UiTPAS-zuil of UiTPAS-balie. Je spaart op je eigen tempo. Als je deelneemt aan een UiTPAS-activiteit spaar je telkens 1 punt, tenzij anders aangegeven. Die punten worden op je profiel verzameld en vervolgens kan je ze omruilen tegen UiT-voordelen. Het idee achter de UITPAS is simpel: hoe meer punten je spaart, hoe groter je voordeel! 

De UiTPAS kost eenmalig € 5 per persoon. Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar kost een UiTPAS € 3. Je kan bij verschillende stadsdiensten terecht om een UiTPAS aan te kopen.

Voor haar inwoners die het financieel moeilijk hebben, biedt de stad (onder specifieke voorwaarden) gratis een UiTPAS tegen kansentarief aan. Ze kunnen hiervoor terecht in het Sociaal Huis. De UiTPAS betaalt zichzelf van in het begin dubbel en dik terug: op het moment van de aankoop heb je al meteen recht op heel wat welkomstvoordelen. Waar wacht je dus nog op? De UiTPAS is dé kortingskaart voor je vrije tijd..

Meer info : www.aarschot.be/UITPAS  

 

bestel tickets
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.