boze wolf festival

Boze Wolf figurentheaterfestival 2018

We gaan hier een boude uitspraak doen: de 6de editie van Boze Wolf, internationaal figurentheaterfestival van Vlaanderen, wordt dé beste editie van de afgelopen 5 jaar! We mogen 2 van de toppers van onze vorige editie terug verwelkomen, nl. Duda Paiva en Het Houten Huis. Boze Wolf breidt ook zijn territorium uit naar Rusland en Tsjechië. Niet alleen Het Gasthuis (Aarschot) heeft een fantastisch programma voor jullie, ook de andere CC's hebben alles uit de kast gehaald om jullie te verwennen met een superprogramma! CC Den Amer (Diest), GC Den Egger (Scherpenheuvel), GC De Wildeman (Herent), CC De Borre (Bierbeek), CC De Kruisboog (Tienen), GC Amfi (Landen) en GC Den Bussel (Keerbergen) verwelkomen jullie graag!

Vergeet niet het Gouden Boze Wolf-ticket te kopen (toegang tot alle Boze Wolf-voorstellingen voor € 60 !). Je vindt dit terug onder "Abonnementen" bij de lijst van de online ticketverkoop (home-pagina www.hetgasthuis.be)

Voorstelling in CC Het Gasthuis

De thuisbasis van de Boze Wolf is cultuurcentrum Het Gasthuis in Aarschot. Klik hier voor het overzicht van de voorstellingen die in CC Het Gasthuis spelen. 

Het volledige programma kan je hieronder vinden. 

Programmabrochure

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.