boze wolf festival

Editite 2019


Boze Wolffestival! Dient dit nog voorgesteld te worden? Ondertussen zijn we alweer aan de zevende editie toe! En het wordt opnieuw een goddelijke editie, al zeggen we het zelf! Toppers uit het binnen- en buitenlandse figurentheater zakken af naar ons cultuurcentrum. Zeker niet te missen zijn de voorstellingen I Sisyphus van het Bulgaarse gezelschap Puppet’s Lab en de Britse voorstelling Coulrophobia. Ook om naar uit te kijken, De Roofkes van onze eigenste Tal en Thee! Nieuw dit jaar: Het poppenparcours, een wandeling doorheen ons stadscentrum waar je op de meest onverwachte plaatsen verrast zal worden door figurentheater.

Net als bij de voorbije edities breiden we het territorium uit tot buiten onze stadsgrenzen. CC Den Amer (Diest), GC Den Egger (Scherpenheuvel), GC De Wildeman (Herent), cc de borre (Bierbeek), CC Kruisboog (Tienen), GC Den Bussel (Keerbergen), 30CC (Leuven) en GC De Passant (Zoutleeuw) krijgen onze Boze Wolf op bezoek.

De echte liefhebbers kopen natuurlijk een Golden ticket. Voor slechts 60 euro kan je naar elke Boze Wolfvoorstelling gaan kijken, in alle deelnemende centra. Het zou zonde zijn om dit unieke aanbod links te laten liggen.

Voorstelling in CC Het Gasthuis

De thuisbasis van de Boze Wolf is cultuurcentrum Het Gasthuis in Aarschot. Klik hier voor het overzicht van de voorstellingen die in CC Het Gasthuis spelen. 

Het volledige programma kan je hieronder vinden. 

Locatie

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.