Fotowedstrijd 'boekgezichten'

Fotowedstrijd van de bib

Laat je verbeelding los en stuur een toffe foto van jouw boekgezichtfoto naar de bib.  Wat is de bedoeling? Houd een boek met een gezicht op de omslag voor iemands gezicht en maak er een foto van. Je kan dit doen met omslagen waar armen, benen of handen op staan maar ook met illustraties. Zolang het boek maar samenvloeit met de persoon of de omgeving.

Inspiratie nodig?

Ons bibteam nam het goede voorbeeld en je kunt de resultaten bewonderen aan onze themastand. Of zoek eens op internet onder de term ‘bookface’. Het belangrijkste is dat je origineel uit de hoek komt!

Meedoen?

Stuur tot en met zondag 30 september 2018 maximaal drie foto’s in (via bibaarschot@bibliotheekaarschot.be, onze facebookpagina of geef ze af aan de balie van de bib). We stellen alle ingezonden foto’s tentoon en onze deskundige jury pikt er de beste drie uit.

Prijsuitreiking

Doe mee aan de wedstrijd en je maakt kans op een onvergetelijke ervaring. Dit jaar is de hoofdprijs namelijk een ballonvaart. Je stijgt op in Aarschot en krijgt een adembenemend zicht op je eigen streek. De prijswinnaar zal bekend gemaakt worden gedurende de verwendag van de bib in oktober 2018. Er is ook een prijs voor tweede en derde plaats.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.