Bibliotheek

15 december 2017

Tijdelijke problemen met de bibcatalogus

Onze catalogus is voorlopig jammer genoeg onbereikbaar(http://aarschot.bibliotheek.be/csp/web/vubis.csp). Wij werken aan een oplossing en verontschuldigingen ons voor het ongemak.

Voor verlengingen, reserveringen en opzoekingen neem je best rechtstreeks contact met de bib (016 56 86 05 en bibaarschot@bibliotheekaarschot.be).

---------------------------------------------------------------------------------------------------- 

De bib biedt meer dan je vermoedt. Boeken, cd’s, dvd’s, taalcursussen, strips, lezingen en voorlezen voor kinderen en nog veel meer, je vindt het allemaal in een open en laagdrempelige omgeving.

Leren, lezen en informeren zijn onze sleutelwoorden. De bib helpt iedereen te groeien door het delen van informatie, kennis en ervaring.  

Ons handelsmerk is leesbevordering en leesplezier. Lezen is een ontdekkingsreis en een ideale manier om de wereld te leren kennen.

Zelfontplooiing en nieuwsgierigheid kennen in de bib geen grenzen. Kennismaken met nieuwe dingen houdt je immers scherp en vitaal.

De bib biedt je een stevig houvast in de oneindige veelheid aan informatie. Onze kerntaak bestaat in kwaliteitsvolle en objectieve informatievoorziening en in een kritische duiding van het aanbod. 

 

De bib, we zijn er voor iedereen !
Een gids en partner in cultuur en opvoeding
.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.