Arno Daglinckx

10 jaar De Goliath show

Gasthuisschuur Tickets
Gasthuisschuur Tickets
BASISPRIJS: € 8

Kom en vier de 10e verjaardag van Goliath en Arno met ons tijdens een uitbundige comedy-middag! Deze dynamische show draait om de unieke vriendschap tussen Goliath, een half paard half mens, en zijn baasje Arno. Ondanks dat ze onder één dak wonen, zijn ze beste vrienden voor het leven - hoewel het vaak uit de hand loopt!

Gebaseerd op de stripverhaalreeks van schrijver Arno Daglinckx, biedt onze show een mix van humor, avontuur en een vleugje Aarschotse flair. Ontdek de wereld van Goliath terwijl we een aflevering van de YouTube-reeks van de Goliath Show vertonen, waar de stad Aarschot een rol speelt.

Laat je betoveren door grappige moppen, hilarische sketches en meeslepende nummers die jong en oud zullen vermaken. Of je nu komt voor een lach tijdens de zomervakantie of gewoon wilt genieten van een middag vol plezier, wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring hebt. En vergeet niet, we voorzien je van een verfrissend flesje water tijdens de show!

Tijdens ons evenement is onze shop uitgestald met boeken en artikelen van ons bedrijf, Daglinckxland, zodat je een stukje van de magie mee naar huis kunt nemen. Mis deze kans niet om meer te ontdekken over de Goliath Show en vier samen met ons een decennium van vriendschap en komedie!


CAST

Goliath/Marie- Saartje michiels

Arno/Opa/Jack- Arno Daglinckx

Tom-Milan Eembeeck

 

Op 6 en 7 juli 2024 ben je van harte welkom in de gasthuisschuur bij het CC Gasthuis, waar de festiviteiten om 17 uur van start gaan! Voor tickets en meer informatie kun je terecht op www.hetgasthuis.be.

Daglinckxland is een klein bedrijf van Arno Daglinckx, dat al bijna 12 jaar actief is in het schrijven van boeken en kinderboeken in België en Nederland. Zijn werk is gebaseerd op fantasie en meer. We organiseren ook entertainende live shows...

Bezoek onze website op www.daglinckxland.be voor meer informatie.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.