The Southern Harmony - The Black Crowes tibute band

Rootstown Barn

Gasthuisschuur
Vrije gift: € 0

Rootstown, ism CC Het Gasthuis, nodigt jullie uit op de roots concertavonden in de ROOTSTOWN BARN, Gasthuisschuur te Aarschot. Telkens serveren we u allen een nog te ontdekken act die we als team Rootstown de nodige kans geven zich voor een Aarschots publiek voor te stellen. Van internationale, overzeese tot binnenlandse, Europese americana/folk/country/…het kan allemaal. Laat u mee verrassen door kwaliteitsvolle optredens van te ontdekken acts/bands/muzikanten. 


11/12/2024 – 20u - The Southern Harmony - The Black Crowes tibute band

Sinds 1984 brengen de broers Robinson met The Black Crowes een mix van Southern Rock, Soul, Blues en zelfs Gospel. Vooral hun eerste twee albums, Shake Your Money Maker en The Southern Harmony & Musical Companion kende een groot succes en leverde ons classic songs op als Jealous Again, She Talks to Angels en Remedy.

Men name deze albums en de verdere carrière van de band waren dan ook genoeg om enkele Brabantse muzikanten te inspireren ze te blijven volgen. Toen de broers na een korte hiatus in 2019 elkaar terugvonden met een back to the roots attitude besloten deze muzikanten dan ook om hun jarenlange bewondering om te zetten in een eigen Tribute project.

Met de The Southern Harmony brengen ze dan ook een authentieke Black Crowes Rock Show waarbij niet alleen de hits maar ook “fan favorites “ uit heel het oeuvre de revue passeren aangevuld met enkele welgekozen rock songs die het geheel mee voorstuwen. Onder het Motto ‘it’s only rock ’n roll, but I like it…’ belooft deze band dan ook een avond vol luide, enthousiaste en pretentieloze old school Crowes Rock!

 

Line-up:

Filip Pauwels (De Vark) Stem

Bart Ieven Gitaar

Nick Vleminckx Gitaar

Pieter Taccoen Bas

Maarten Goyens Drum

Reinout Swinnen Toetsen

 

 

 

 


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.