Steven Goegebeur

Onbestoft

Theaterzaal
uitverkocht
ruilbox/wachtlijst
BASISPRIJS: € 20

Telkens Steven het podium opstapt begint hij te stralen… Dat stralen op een podium doet hij inmiddels al 4 shows en 15 seizoenen lang. U zou het hem niet aangeven maar Steven werd vijftig en dat wil hij samen met u vieren! Op vijftig locaties brengt hij zijn vijfde show ‘onBESTOFt’. 

Een Best of waarin hij de meest hilarische momenten van de voorbije vijftien jaar in één lang verhaal giet. U zal merken dat op de humor van Steven de tijd geen vat heeft, geen stofje te bespeuren valt. Geen enkele ‘Best Of’ is exact hetzelfde… de interactie en dialoog met jullie, het publiek, maakt elke avond uniek, omdat jullie hem mee uniek maken!! 

Hou u vast aan uw bretellen en ga naar huis met pijnlijke buikspieren van het lachen! En wees nu eerlijk een show van uw ‘Foute vriend’ Steven zou toch door de ziekenkas moeten terugbetaald worden? 


"Dit is een organisatie van de ouderraad Bekaf i.s.m. het Sint-Jozefscollege te Aarschot. De opbrengsten van deze Comedy Night gaan naar de leerlingen van de basisschool Bekaf."


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.