Nigel Williams

70 rpm

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 18 - Kansentarief 24/25: € 3.6

De titel van de nieuwe zaalshow van Nigel Williams zegt weinig, maar tegelijkertijd alles. Nigel is een oude rot in het vak. Hij heeft er 10 avondshows opzitten en draait nog op volle toeren, aan 70 revolutions per minute om precies te zijn. Wie hem kent, weet dat hij een passie heeft voor het vak en zich vol overgave stort op elk optreden.

In 70 rpm neemt hij je mee achter de schermen van zijn eigen hoofd en probeert hij erachter te komen hoe de wereld ons, mensen, gek maakt met de op volle toeren draaiende ‘vooruitgang’. Hij geeft je inkijk in hoe hij zich in de loop van de jaren heeft moeten aanpassen of zelfs heeft moeten heruitvinden om mee te kunnen met de evolutie die sneller en sneller raast richting …?

Onze leeftijd is niet alleen een nummer, maar ook een verzameling meningen, vooroordelen en nostalgische mythes die ons parten spelen bij het heruitvinden van onszelf. Dit levert een fikse portie humor op.

Nigel is 70 en nog lang niet uitgepraat.


In de pers

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

De Standaard
Williams is allerminst een grumpy old man geworden. Zijn comedy is nog even fris en waarachtig als een kwarteeuw geleden, het Engelse accent een charmant handelsmerk, timing en mimiek getuigend van het onovertroffen vakmanschap dat hij in die jaren heeft

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.