Ugo Dehaes

Moving Skin

Gasthuisschuur Tickets
Gasthuisschuur Tickets
Gasthuisschuur Tickets
BASISPRIJS: € 12 - -12 jaar: € 6 - Kansentarief 24/25: € 2.4

In Moving Skin neemt de Belgische choreograaf Ugo Dehaes zijn publiek mee op een fascinerende expeditie: hij laat de huid dansen, onderzoekt de mechanismen van ons skelet, herbouwt spieren, en probeert levenloze materialen tot leven te brengen. Hij probeert de perfecte danser te bouwen, waardoor hij zich afvraagt: wat is een perfect lichaam?

Moving Skin put inspiratie uit het verleden en omarmt de toekomst. Het is een eerbetoon aan de tijdloze fascinatie voor het menselijk lichaam en een lofzang op de intrinsieke schoonheid die daarin verborgen ligt. Tegelijkertijd neemt de voorstelling ons mee naar een onontgonnen gebied van technologische vooruitgang, waar menselijke creativiteit en kunstmatige intelligentie onafscheidelijke partners worden op het podium.

“I have never seen anything like this before. Dehaes combines robotics, dance, satire and philosophy and has created a truly unsettling piece of theatre. Perhaps the real monsters are human beings, after all.” — northwestend. com *****


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.